Avlyst Seniortur Glesnes rundt med Tirsdagsgruppa

Voksne, Seniorer
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Sotra Øygarden
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst p.g.a. smittevernhensyn.

Oppmøte: Glesvær kai /Rorbu kl. 10.30.

Turtid omlag 2 timar. Ein enkel tur. Som tittelen på turen seier vert dette ein rundtur på Glesnes.

Kjentmann eller kjentkvinne på turen er Ingebjørg Øvretveit. Med seg har ho turleiar Gudrun Johanne Kausland.

Etter turen vert det avslutning av turåret, med fiskesuppe på Glesvær kafe. Tidsbruk her er ukjent. I godt lag og med god mat kan vi vel gløyme klokka for ei stund.

Velkommen til årets siste tur med seniorane i Tirsdagsgruppa!

Takk for turane i 2020. Håper vi møtes i 2021 også.

Vil du støtta Sotra Øygarden Turlag ved å bli medlem? Du kan lese meir om medlemskap og melde deg inn her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Seniortur Glesnes rundt med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for kvar tur. Det vert navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

Kontaktinformasjon:

• Ingebjørg Øvretveit